Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata ca atacurile democrat-liberalilor la adresa formatiunii sale il "invioreaza", informeaza Mediafax. Liderul social-democrat a facut aceasta declaratie in timpul unei reuniuni electorale la care a luat parte in Botosani.

Intrebat cum comenteaza atacurile liderilor PDL la adresa PSD, Geoana a raspuns :"Ma invioreaza".

Politicianul social-democrat s-a referit si la declaratiile vicepresedintelui PDL Radu Berceanu, afirmand: "Cine il asculta pe Berceanu?Sa-si vada de autostrazi. Sunt mai importante autostrazile. El a mai fost ministru. Sper ca macar acum sa-si faca treaba".

Sambata, Berceanu a amenintat PSD ca, daca nu are grija, din luna decembrie se poate trezi in opozitie.

"Avem acest parteneriat cu PSD-ul si am impresia ca ei sunt in acest parteneriat tot in formula asta, la bine si la greu, si anume noi la greu si ei la bine. Nu crede ca e corect... Vasile Blaga a spus zilele trecute: nu puteti sa fiti dimineata la guvernare, adica la bine, si dupa-amiaza in opozitie, pentru ca e deja vizibila aceasta chestiune. Eu as adauga ca, daca o sa mai foloseasca mult aceasta idee, s-ar putea din decembrie sa aiba trei ani numai din dupa-amiezi si nu stiu daca o sa le placa”, a spus Berceanu.