Ani de zile Vadim Tudor, presedintele PRM si Gigi Becali presedintele PNG s-au insultat si jignit reciproc cu cele mai exotice apelative. Vadim a spus despre Becali ca este: bolnav psihic, drogat, maimuta curentata, maimuta beata si evident, rahat cu ochi. Nici miliardarul din Pipera n-a ramas dator si a spus despre Vadim Tudor ca este: posedat de diavol, cancer veninos si tribun al cainilor si pisicilor. La depunearea listei cu candidati Vadim Tudor l-a caracterizat Gigi Becali ca pe un om bun, un confrate, un simbol al romanilor, un om cu suflet de aur.

Dupa valurile de injurii la adresa lui Gigi Becali, presedintele PRM pare sa fi uitat dialogurile purtate prin presa ori la diferite emisiuni televizate. Vadim l-a pus pe Gigi Becali pe pozitia a doua pe lista candidatilor pentru euroalegeri. La depunerea listei cu candidatii PRM, Vadim Tudor a mentionat ca Gigi Becali a fost inregimentat in PRM. Prin intermediul publicatiilor Romania Mare si Tricolorul, presedintele PRM a demarat o campanie de sustinere a lui Gigi Becali.

Ce spunea Vadim despre eurocandidatul PRM Gigi Becali

  • “N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Acest Gigi Becali pentru mine este un paduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic”, Gindul, septembrie 2008.
  • “Handicapatul asta care are doua clase mai mult ca trenul care paste oile pe tapsan se viseaza Razboinicul Luminii, Principele lui Machiavelii, Pazvante Chioru, Mihai Viteazu calare pe breazu”, conferinata de presa, Paste 2008. 
  • “Medicii au analizat, nu bag mana in foc dar cred ca se drogheaza".
  • “Acest vinzator de iaurt a pus mina pe cel mai mare club de fotbal din tara, dar eu il voi face sa plece de la aceasta echipa. E timpul ca Becali sa dispara.”
  • “Becali nu e, de fapt, decit o maimuta curentata. O maimuta beata, asta e Becali”.
  • Nu ma las pana nu il vad intrat la Jilava. Acest Gigi tintarul trebuie sa ajunga la puşcarie. Venea descult in Bucureşti cu oile, iar acum se compara cu Mihai Viteazul”,  GSP, 2007.
  • "E bolnav psihic si noi nu putem lasa tara pe mana unui bolnav psihic".
  • "Mi-e mila de baiatul asta. Omu turbeaza. E bun de dus acum intr-o camasuta de forta. Esti un rahat cu ochi. Vagabondule! transcript emisiune OTV, ianuarie 2006.

Becali despre colegul de campanie Vadim Tudor

  • “E posedat de diavol. O sa incerc sa scap Romania de acest cancer veninos, care se numeste Vadim”, Gandul, 2008 
  • “Vreau sa-i spun nenorocitului astuia de om sa nu-mi apara in fata ca, altfel, am sa-i rup botul."
  • "Asta e irecuperabil, omul este bolnav. Ce sa fac eu cu asta? Daca ar fi tara toata ca el, intr-adevar am fi o tara de handicapati. El nu e sanatos mintal. Ce sa-mi faca mie papagalul asta?”
  • “Omul asta fabuleaza, nu e sanatos. Daca el traieste cu cainii in casa si cu pisicile si vorbeste cu ei, are 25 de caini in apartament.”
  • “Daca e idiot si prost, o sa ne luptam intre noi si o sa castige altii. Ii dau o palma si il bag sub masa, ii dau o palma da mi-e frica ca moare. E tribunul cainilor si al pisicilor. Are vrajeala”, transcript emisiune OTV, ianuarie 2006

La depunerea listei cu candidatii PRM pentru alegerile europene Vadim a declarat: “Un om care a facut numai bine. Tanarul meu confrate sta acuma la inchisoare. Sa mi se spuna ce a gresit omul asta. Nu a gresit nimic. Cauza lui Gigi Becali e cauza tuturor romanilor drepti. Gigi Becali este un simbol. Are un suflet de aur, are un caracter mare. Cum sa fie inchis omul asta.”