Prezenta Laviniei Sandru pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare pare a fi pecetluita. Dupa ce a criticat-o extrem de dur in ultima perioada, presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu, a iesit de la sedinta de partid de luni multumit: Lavinia Sandru nu este membru de partid. N-are ce sa caute si nici nu este ,pe lista.

Si liderul PSD, Mircea Geoana, a confirmat acest lucru: "Lavinia Sandru nu figureaza in propunerile venite din judete", a spus el, lasand insa o portita deschisa: "Daca se inscrie in partid, putem sa ne mai uitam la acest subiect".

De departe, cel mai spumos a fost presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat din start ca "a prefigurat dinainte" discutiile.

Despre Lavinia Sandru, numai de bine: "E o fata tanara care am tot respectul din punctul meu de vedere si care poate sa onoreze in Parlamentul European fara nicio problema".

Nici Miron Mitrea nu a scapat de aprecierile lui Vanghelie.

Daca, initial, liderul PSD Bucuresti nu a comentat prea mult despre fostul secretar general al partidului, transmitandu-i doar "Salutari si la mai mare. Ii spun sa fie fericit", la cea de-a doua runda de intrebari a presei Marian Vanghelie a pus punctul pe i: Pe Miron Mitrea "il tinem aicea pentru ca, cu cat il tinem mai mult cu atat timpul lui expira".