Liderul PSD Mircea Geoana crede ca va exista turul doi la alegerile prezidentiale, lupta urmand a se da intre un candidat al social-democratilor si unul sustinut de democrat-liberali, transmite NewsIn.

"Va fi turul doi, intre un candidat PSD si, posibil, unul sprijinit de PDL”, a sustinut Mircea Geoana, duminica, la Dabuleni, intr-o conferinta de presa.

Presedintele PSD a salutat modul in care au avut loc alegerile din cadrul Partidului National Liberal. "Salut faptul ca inca un partid parlamentar a imbratisat calea democratiei interne, faptul ca a existat o competitie democratica trebuie salutat, orice partid care merge pe calea democrtiei este un bun castigat pentru democratia romaneasca. Sper ca noua conducere a PNL sa adopte o pozitie de opozitie constructiva. Cred ca nu face bine nimanui, nici domnului Crin Antonescu, o atitudine de scandal politic in aceasta perioada”, a precizat Mircea Geoana.

Acesta a subliniat faptul ca nu se asteapta ca cele doua partide politice de la guvernare sa primeasca laude din partea opozitiei, precizand ca "intre putere si opozitie trebuie sa fie un raport constructiv".