Secretarul executiv al PDL, ministrul Turismului Elena Udrea, a declarat, duminica, agentiei Mediafax ca i-a pus la dispozitie Elenei Basescu sediul sau de campanie folosit la alegerile din luna noiembrie 2008, pentru a-i "purta noroc" la alegerile pentru Parlamentul European.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a sosit, duminica, la Palatul Victoria, unde a discutat cu Elena Udrea, in biroul acesteia din sediul Guvernului.

"Am discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura ei la Parlamentul European. In acest context, i-am pus la dispozitie sediul de campanie pe care l-am avut in alegerile din noiembrie 2008, din Bulevardul Ghencea nr. 43. Sunt convinsa ca ii va purta si ei noroc", a spus Udrea, pentru Mediafax.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din PDL, urmand sa candideze ca independent la europarlamentare si sa revina in formatiunea democrat-liberala dupa euroalegeri.