Noul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ales duminica trecuta, a depus sambata juramantul, in prezenta premierului Emil Boc, in cadrul unei sedinte "de indata" a Consiliului Local.

Sorin Apostu a multumit consilierilor locali si premierului pentru prezenta, afirmand ca este un moment pe care nu il va uita niciodata. "Nu voi uita niciodata acest moment, cand premierul a asistat la depunerea juramantului”, a spus Apostu, potrivit Mediafax.

La randul sau, premierul Emil Boc a declarat ca evenimentul la care a asistat a fost "de suflet", pentru ca a facut parte din echipa celor care dupa 2004 au reusit "sa schimbe fata Clujului". "Suntem aici cei care din 2004 am reusit sa schimbam fata Clujului si sa dam posibilitatea municipiului sa redevina capitala Transilvaniei", a afirmat premierul.

Potrivit acestuia, locuitorii muncipiului Cluj-Napoca "au dat o lectie politicienilor, carora le-au transmis, dupa anul 2004, ca trebuie sa lase scandalurile la o parte" si sa actioneze de aceeasi parte a baricadei, in interesul orasului.

Sorin Apostu a castigat, duminica trecuta, alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca, obtinand 49.234 de voturi (60,48%).