Senatorul PSD Miron Mitrea scrie marti pe blogul personal ca "nu l-a interesat si nu il intereseaza nici un post in Executiv", respectiv sefia MAI, reactionand astfel la informatiile potrivit carora unii parlamentari ar fi primit prin SMS mesaje de sustinere pentru propunerea sa la MAI, in urma demisiei lui Dragnea.

"Astazi am aflat ca mai multi parlamentari ai PSD ar fi primit sms-uri cu indemnul sa sustina candidatura mea la postul de ministru de interne dupa demisia lui Liviu Dragnea. Ba mai mult, presa a preluat aceasta stire si mai multi ziaristi m-au rugat sa comentez. De aceea, ma vad nevoit sa repet ceea ce am spus inca de la inceputul negocierilor pentru formarea guvernului PSD – PDL: nu m-a interesat si nu ma intereseaza nici un post in executiv", precizeaza fostul secretar general al PSD.

Potrivit NewsIn, cativa parlamentari PSD au primit marti, prin SMS, un mesaj de sustinere a lui Miron Mitrea pentru functia de ministru al Internelor, spun surse din partid. "In actualul context, aveti sansa de a pune o roata motrice PSD in Guvern: Miron Mitrea. Politistii adevarati au nevoie de un ministru puternic", acesta este continutul mesajului transmis prin intermediul telefonului mobil catre mai multi lideri ai PSD.

BPN al PSD urmeaza sa discute incepand cu ora 19:30 despre noua propunere pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor, a treia in interval de o luna si jumatate, dupa ce Gabriel Oprea si ulterior Liviu Dragnea au renuntat la aceasta functie.