Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, marti, ca "este lamentabil faptul ca Miron Mitrea se ascunde dupa fustele distinsei sale sotii", dupa ce Mitrea a spus ca "numai un magar este un barbat care se leaga de sotia altuia cand are probleme", se arata intr-un comunicat.

Intr-un interviu acordat cotidianului "Gandul", Mitrea a spus ca "numai un magar este un barbat care se leaga de sotia altuia cand are probleme", el raspunzad astfel unei intrebari referitoare la faptul ca Hrebenciuc ar fi spus ca a cedat, la negocieri, presedintia Comisiei pentru egalitate de sanse din Camera Deputatilor, pe care Mitrea ar fi dorit-o pentru sotia lui.

"Doresc pe aceasta cale sa-i transmit domnului Miron Mitrea ca o respect prea mult pe sotia sa, doamna Manuela Mitrea, pentru a-mi permite sa fac asemenea aprecieri la adresa dansei."

Este lamentabil faptul ca domnul Miron Mitrea se ascunde dupa "fustele" distinsei sale sotii intr-o chestiune care nu are nici o legatura cu dansa. In schimb, cred ca are legatura cu esecul proiectului Mitrea-Cotroceni. La initierea acestui proiect nu am contribuit, dar la esecul lui, da", a mai precizat Viorel Hrebenciu in comunicat.

Hrebenciuc mai arata ca, desi vacanta parlamentara este la final, Miron Mitrea functioneaza inca pe "pilot automat": "Acolo, departe, in munti, inca nu s-a aflat faptul ca aici, la Bucuresti, razboiul s-a terminat".