Comisia de arbitraj a PSD a decis vineri sa-l excluda din partid pe Gigi Netoiu, care a fost acuzat de instigarea organizatiei Ilfov la nesupunere si de organizarea unui miting neautorizat pentru sustinerea fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

"Organizatia judeteana Ilfov va continua verificarile pentru a vedea daca dansul a luat singur decizia de denigrare a conducerii partidului sau daca a fost instigat or sustinut si de alte persoane", a spus vicepresedintele Comisiei de arbitraj a PSD, Doru Giugula.

"Este foarte greu sa iei asemenea decizii, dar oameni de genul dl. Netoiu nu au ce sa caute in partidul nostru", pentru ca nu sunt "modele demne de urmat", a explicat el.

Inainte de reuniunea Comisiei, Doru Giugula avertizase ca "Trebuie sa se inteleaga ca politica e una, fotbalul e una si afacerile sunt altceva".

In opinia sa, partidul a dat dovada de foarte multa intelegere fata de lideri, ceea ce a fost inteles de unii drept slabiciune".

Comisia, care s-a reunit pentru a analiza propunerea de retragere a sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, nu a mai discutat cazul fostului ministru de Interne, in conditiile in care acesta si-a dat demisia din partid.