Pentru alegerile prezidentiale ce vor urma, orice intelegere intre PSD si Traian Basescu este exclusa, a declarat joi primarul municipiului Constanta, Radu Mazare. "Cred ca Basescu putea fi dat jos numai daca PSD ramanea in opozitie. Daca insa curentul si opinia majoritara in PSD au fost ca sa intre la guvernare, am intrat la guvernare. Daca am intrat la guvernare, trebuie sa facem lucruri bune din postura in care suntem.”

In cadrul conferintei de presa sustinute la Primaria Constanta, Radu Mazare a declarat: “Nu-l vom sprijini pe Basescu. Cum sa-l sprijin eu pe Basescu, asta-i culmea!", arata Mediafax.

Primarul a mai spus ca, daca va constata ca lucrurile nu merg bine in relatia cu partenerii democrat-liberali, ar putea iesi de la guvernare, fie singur, fie alaturi de partid. Deocamdata insa, PDL par dornici sa faca treaba, crede edilul.

"Daca asa au cazut cartile, ca am intrat la guvernare fara sa-mi doresc, intram la guvernare si facem lucruri bune. Daca vom constata ca nu se pot face lucruri bune, ies de la guvernare. Propun partidului, iar daca partidul nu este de acord, ies eu singur si retrag ministrul pe care l-am pus (Nicolae Nemirschi, ministrul Mediului - n.red.). Dar e prematura o asemenea discutie, deocamdata, ei pornesc cu bune intentii sa facem treaba", a explicat Mazare.