Intr-o inregistrare postata pe You Tube, aparuta si pe blogul lui Iulian Comanescu, Bogdan Olteanu lauda PD-L si acuza coruptia din PSD. Langa Olteanu se afla premierul Tariceanu, care asista impasibil la cele spuse de presedintele Camerei Deputatilor. Finalul inregistrarii contine si o scena care socheaza: in timp ce i se aranjeaza microfonul, premierul Tariceanu spune: „Mr. Geoana, I fuck you!”. Bogdan Olteanu a recunoscut sambata pentru Mediafax ca imaginile sunt de la o "repetitie" in vederea pregatirii lui Tariceanu pentru confruntarea televizata cu Theodor Stolojan si Mircea Geoana.

"Materialul aparut pe internet si trimis la presa este inregistrarea repetitiilor noastre pentru dezbaterile cu premierii. Am facut repetitii pentru dezbaterea finala si am simulat o confruntare ca sa-l pregatim pe Tariceanu. Eu jucam rolul lui Theodor Stolojan, iar Dan Andronic juca rolul lui Mircea Geoana", a declarat Bogdan Olteanu.

In imaginile difuzate pe internet si transmise presei, Olteanu - care, potrivit propriilor afirmatii, juca "rolul" lui Theodor Stolojan - spune ca "de 17 ani in Romania un singur om a facut descentralizarea", iar "acesta a fost Vasile Blaga, ministru de interne al Partidului Democrat si pentru asta a fost dat afara din Guvern", ca PSD este un partid "nereformat si necuratat de corupti" si ca PSD a inteles sa transforme guvernarea numita de presedintele Basescu "intr-o guvernare a unor baroni de la Bucuresti si a unor baroni din provincie, a unor Fenechii si a altor asemenea, care nu fac decat sa jefuiasca Romania".