Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a propus joi unui alegator care participa la mitingul electoral in Mizil sa nu mai scandeze lozinca "Stima noastra si mandria, Adrian din Romania", intrucat aduce aminte de formule desuete si l-a rugat sa pastreze un spirit democratic in cadrul manifestarii.

Ion Iliescu a participat joi, la Mizil, la un miting electoral unde l-a sustinut, in fata catorva sute de alegatori, pe candidatul PSD pentru Camera Deputatilor, Adrian Nastase.

In timpul discursurilor sustinute la Mizil, un alegator care detinea si o porta-voce a scandat in mod repetat: "Stima noastra si mandria, Adrian din Romania", relateaza Mediafax.

In timpul discursului sau, Ion Iliescu a sesizat aceasta scandare si a intervenit, oprindu-se din discurs. "Va propun sa renuntam la aceasta formula care aduce aminte de altele. Se striga pentru Ceausescu asa ceva. Sa pastram un spirit democratic in raporturile dintre noi", a facut apel Iliescu.

Alegatorul vizat s-a conformat solicitarii presedintelui de onoare al PSD si nu a mai scandat pe parcursul mitingului aceasta lozinca.