Stiti sloganul PD-L-ului, nu? “Ei cu ei, noi cu voi”. Ghici cine s-a luat de el? Ei bine, dupa cum spune si titlul, alianta PSD-PC. Alex Mihaileanu scrie pe blogul sau un articol despre ce efecte poate avea o astfel de campanie electorala.

Cind vezi o mirlanie precum cea de mai jos, nu e chiar usor sa o treci cu vederea. Practic, nu face altceva decit sa demonstreze ca nu s-au schimbat cu nimic in patru ani de opozitie, ca pe cit de incorecti sint cind vine vorba de a cistiga niste alegatori, cel putin tot atit de incorecti vor fi si daca vor cistiga.

Lasind la o parte orice fel de concluzii, pe care nu vreau sa le trag eu, ci pe care le las la latitudinea cititorului, s-ar parea ca Biroul Electoral Central a decis ca bannerele de genul asta trebuie scoase cel tirziu in seara asta. Motivul este acela ca un partid nu are voie sa foloseasca, in campania electorala, insemnele altui partid concurent.

In cazul in care nu le da jos, PSD-PC va fi penalizata cu 100 de lei pe zi per spatiu de expunere. Si cum eu am vazut vreo patru-cinci bannere de genul asta intr-o singura parcare, faceti voi socoteala.