Luni seara in studioul TVR, inainte sa intre in direct in Jurnalul de la ora 19:00, primul ministru Calin Popescu Tariceanu ar fi scapat niste "calificative" despre proaspatul ex-ministru al educatiei, Cristian Adomnitei, scrie Romania libera in editia online. Avertizat ca va fi intrebat despre plimbarea cu elicopterul a mirelui Adomnitei, Tariceanu ar fi spus, de fata cu mai multe persoane aflate in platou: "Nu sunt responsabil pentru toti prostii din Guvern. Mai da-l in ma-sa de idiot", relateaza pe internet autorul unui blog.

Informatia a fost publicata pe www.cumainilecurate.wordpress.com si preluata si de alti blogeri.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a declarat, citata de Romania libera: "Nu pot confirma o astfel de discutie care a avut loc in cadru privat. Daca cineva ma contrazice, as vrea sa-mi prezinte caseta audio cu inregistrarea acestei convorbiri".

Surse din TVR care spun ca erau prezente in studioul TVR aseara, inainte de intrarea in emisie, au declarat pentru Romania libera: "Nu exista ‘off the record’ cand vorbesti cu persoane din zona presei si Tariceanu trebuia sa stie asta".