Cititorii HotNews.ro au scris peste 100 de comentarii in care iau in ras declaratiile Partidului Conservator (PC) privind pericolul aparitiei unor "gauri negre marunte" in urma experimentului de maine, de la CERN. Va prezentem 10 dintre ele, intr-o ordine aleatoare. Puteti propune si alte comentarii pentru acest top.

bobo [anonim]

Sigur si-au facut un calcul electoral. Daca au dreptate cu sfarsitul lumii, sa vedeti ce de voturi castiga PC dupa...

Gramofonu' [anonim]

Daca tot sunt convinsi ca vine sfarsitul lumii, sa-si doneze averile. Le dau un numar de cont.

ELODIA [anonim] i-a raspuns lui Felix Motanu

Dragi compatrioti, solicit ca Dan Diaconescu sa transmita in direct sfarsitul lumii. Imi voi face aparitia dintr-o gaura neagra, calare pe bosonul Higgis.

Dedalus [anonim]

"LHC sa creeze gauri negre marunte"

Domle, mai bine mai multe mici si sprintene, decat una mare si lenesha... :-))).

sinne [anonim]

In numele particulei divine, ce are PC-ul cu prefectura?

Inca o tentativa bon-marche a la Catzavenque de obtinere de capital politic? Banuiesc ca antenele vuiesc deja: "Domnuuu Gadea, ma opun vehement studiului bosonului... este irelevant si inutil, ca sa nu mai vorbim de maruntele gauri negre ce pot aparea".

Razvan [anonim]

Ce grija are omul asta... se gandeste poate ca a furat degeaba.

Viorel [anonim]

Cat de conservator sa fii incat sa nu apreciezi gaurile negre marunte!

Horia [anonim]

Nu ati inteles nimic!!! In spatele acestui pion se afla mintea diabolica a Irinei Loghin, care daca nu a putut sa aresteze RASDAQul si sa il bage la zdup, incearca acum sa bage CERNul la puscarie.

mns [utilizator]

Eu as propune ca Sergiu Andon sa conteste experimentul la Curtea Constitutionala, 100% ii vor da castig de cauza.

Lt. Worf [anonim]

Lt. Worf reporting. Data stelara 10.09.2008. Cateva minute dupa experimentul de la CERN. Experimentul a decurs normal, nu a fost semnalata decat o problema. Undeva in Romania, o mica gaura neagra a inghitit parlamentul, guvernul, cateva partide politice, oamenii de fotbal, noii afaceristi cu ghiuluiri si cravate de aur, si cativa manelisti rataciti (se pare ca cei implicati s-au intors in timp direct in vremea domnitorului Vlad Tepes).. Nivelul mediu al IQ-ului in Romania a crescut cu 500% in urma incidentului. Se pare ca experimentul nu a gasit particula cautata, dar a facut milioane de romani fericiti. Lt. Worf va ureaza noapte buna!