Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, ca nu este suparat pe demisionarul Dumitru Dragomir si ca "nu sufera in urma transferului smecheresc la PD-L". Liderul peremistilor i-a multumit ironic fostului coleg de partid pentru ca "i-a bagat un cutit pe la spate" si i-a dorit acestuia in continuare "multe succesuri". Corneliu Vadim Tudor si-a incheiat interventia pe tema demisionarului cu exclamatia "Al dracu' domn Mitica!"

"Ii multumesc amical ca-mi baga un cutit pe la spate intr-o vreme in care sunt vanat ca un criminal de razboi (...) sunt departe de a suferi in urma transferului smecheresc pe care Dumitru Dragomir l-a negociat de 2 ani si nu-l voi ataca. N-am sa-l fac nici lichea, nici sobolan", a declarat Corneliu Vadim Tudor la conferinta saptamanala.

Liderul PRM a evitat sa-l atace pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal insa i-a urat "succesuri ca sa se poata apara in fata galeriilor furioase, care scandeaza pe stadioane: "La puscarie, Mitica, la puscarie!"".

In finalul interventiei legata de demisia lui Dragomir, C.V. Tudor a exclamat pe un ton glumet: "Al dracu' domn Mitica!'

Deputatul Dumitru Dragomir a demisionat din PRM pentru a candida in toamna sub sigla PD-L la Camera Deputatilor.