Dumitru Dragomir si-a dat demisia din PRM si pleaca la PD-L. Dragomir a declarat joi, ca a demisionat "de frica ca nu va obtine un nou mandat de parlamentar". Fostul peremist sustine ca, in toamna, va reprezenta PD-L si va candida pentru un post de deputat pe listele acestei formatiuni. Partidul lui Corneliu Vadim Tudor se confrunta cu o criza majora in urma sondajelor care plaseaza PRM sub pragul electoral de 5%. De altfel, parlamentarii PRM nemultimiti de conducere vor sa paraseasca partidul si negociaza intens cu PC si PSD.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si deputat PRM, Dumitru Dragomir, a explicat ca isi doreste un nou mandat de parlamentar iar scaderea in sondaje a PRM nu ii poate indeplini aceasta dorinta.

"Mi-am dat demisia de frica, pentru ca de la PRM nu mai pot iesi parlamentar", a explicat Dragomir.

Dragomir a declarat pentru Hotnews.ro ca a purtat discutii cu PD-L iar, saptamana viitoare, mai exact luni isi va depune adeziunea in partid. Acesta sustine ca democrat-liberalii i-au promis sustinere pentru un nou mandat de deputat la alegerile din toamna.

Dumitru Dragomir este deputat PRM din 2000 si a candidat la postul de primar general la alegerile locale din Bucuresti in 2004, din partea aceluiasi partid. Dragomir este initiatorul legii privind prevenirea si combaterea violentelor la competitiile sportive, lege care a starnit numeroase proteste in randul suporterilor fotbalului.

De asemenea, Dragomir a fost impotriva avizului de incepere a urmaririi penale a lui Adrian Nastase, manifestandu-se coleric. In plenul Camerei Deputatilor, Dragomir a strigat catre colegii parlamentari: "Votati impotriva lui Nastase si maine veti urma voi"

PRM se scufunda, parlamentarii il parasesc pe Vadim

Deputati si senatori PRM vor sa paraseasca partidul si poarta negocieri intente cu PC si PSD. Surse parlamentare au declarat pentru Hotnews.ro ca este vorba de 8 deputati si 4 senatori PRM care, nemultumiti de conducerea partidului si de scorul mic din sondaje, intentioneaza sa se inscrie in alte formatiuni politice in functie de ofertele pe care le primesc.

De altfel, atat PC cat si PSD au confirmat ca poarta discutii cu parlamentarii PRM in vedere cooptarii acestora.

Forul de conducere al PRM s-a reunit la sfarsitul lunii iulie, mai multi parlamentari cerand demisia vicepresedintelui Lucian Bolcas si convocarea unui Consiliu National al partidului. Nemultumitii il acuza pe Bolcas de proasta gestionare a partidului si de scaderea drastica in sondaje. Corneliu Vadim Tudor a refuzat toate solicitarile parlamentarilor.

Dupa sedinta PRM, primul care a luat pozitie si a demisionat a fost deputatul Gelil Esergep. Vicepresedinte al partidului, director al revistei “Tricolorul”, Esergep a fost si un important finantator al partidului.