Premierul Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa comenteze, duminica, declaratia presedintelui Traian Basescu, care l-a calificat drept "imbecil" pe unul dintre ministri pentru modul in care a gestionat problema inundatiilor, dar a aratat ca nu a "sesizat" ca seful statului sa se fi referit la activitatea Guvernului, potrivit Mediafax.

Un ministru al Cabinetului Tariceanu a fost calificat, sambata, drept "imbecil" de catre presedintele Traian Basescu, pentru felul in care a gestionat problema inundatiilor din nordul Moldovei.

La intrunirea Asociatiilor Comunelor din Romania, organizata la neptun, Basescu a vrut sa prezinte un exemplu privind modul in care alesii locali se lupta cu problemele comunitatii, in timp ce ministrii, numiti la Bucuresti, nu se implica.

"Am vazut acum, de curand, o atitudine imbecila a unui ministru. In timp ce judetele erau sub apa si primarii nu stiau ce sa mai faca pentru oameni, un ministru imbecil asezat intr-un comandament cerea sa vina primarii la el", a declarat seful statului.

Intrebat despre ce demitar este vorba presedintele a raspuns: "S-ar putea sa aveti surpriza ca acest ministru sa replice fara sa stie ca nu i-am dat numele".