Deputatul liberal Ioan Timis va organiza, la sfarsitul saptamanii viitoare, o intrecere inedita intre politicieni in comuna Lunca Cernii, din Tinutul Padurenilor. Parlamentarul hunedorean a afirmat ca ii va invita la un concurs de spart lemne, arat si cosit iarba pe liderii PD-L, Emil Boc, si PSD, Mircea Geoana, informeaza un comunicat al PNL.

„Este vorba despre o intrecere barbateasca, la care voi lua parte impreuna cu primarul PD-L din comuna Lunca Cernii, dar la care vor fi invitati toti politicienii. ...Pe domnul Boc l-am vazut crapand lemne la televizor, in schimb, pe domnul Geoana, nu l-am remarcat pana acum desfasurand vreo activitate fizica.

Ii invit, asadar, pe cei doi oameni politici in Muntii Poiana Rusca, la talpa tarii, in comuna Lunca Cernii, un tinut uitat de lume si de Dumnezeu, in mod nemeritat, ca sa simta spiritul indeletnicirilor romanesti ancestrale si sa ia contact cu praful pur, nepoluat, din aceasta zona", a declarat, zambind, deputatul liberal de Hunedoara.

Actiunea parlamentarului Ioan Timis se doreste a fi in acelasi timp si un sprijin pentru comunitatea locala din Lunca Cernii, care cauta solutii pentru repararea drumului de acces spre comuna.

Comuna Lunca Cernii este situata la 42 de kilometri de municipiul Hunedoara, principala ocupatie a locuitorilor fiind agricultura si cresterea animalelor.