Emil Boc l-a atacat, astazi, dur pe social-democratul Iulian Iancu, dupa ce acesta a acuzat faptul ca guvernul nu are solutii pentru valul de scumpiri. "PSD uita ca era la guvernare in 2000-2004, ca avea secretar de stat pentru industrii si energie in persoana lui Iulian Iancu. In acea perioada s-au incheiat contractele care au dus acum la dezastrul din domeniul energiei. Populatia plateste acum abuzurile PSD din acea perioada", a acuzat Emil Boc.

"Astazi ii vedem plangand solidar pe cei din Guvern, alaturi de PSD, ca avem contracte foarte mari, care duc la scumpirile suportate de populatie. Va mai amintiti de contractul de privatizare al Petrom? Va mai amintiti ca ati vandut rezervele de titei ale Romaniei? Ati jefuit practic rezervele de titei ale Romaniei, iar astazi plangeti pe umarul pensionarilor si al romanilor", a afirmat liderul PD-L.

"Solutiile pe care le-ati enuntat sunt corecte, si noi le-am cerut inca din 2005 alaturi de presedintele Romaniei, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa va asumati raspunderea pentru ceea ce ati facut in perioada in care ati fost la guvernare", a incheiat liderul PD-L.