Liga alesilor locali ai PD-L s-a intrunit, astazi, pentru prima oara dupa alegerile locale, la Palatul Parlamentului.Liderul PD-L Emil Boc a afirmat, cu aceasta ocazie, ca partidul sau are "de departe prima sansa de a guverna Romania".

Emil Boc a tinut sa adauge ca toate partidele s-au coalizat impotriva PD-L si a amintit ca actuala guvernare a adus tara aproape in situatia de a primi avertismente de la CE, din cauza lipsei de progrese din ultimul an si jumatate, "adica de cand PD-L a fost scos de la guvernare". Emil Boc a mai adaugat ca "Nu PD-L i-a numit ministri pe Cioroianu <>, Remes <> sau Chiuariu."

"Avem de departe prima sansa sa guvernam Romania. Numai de noi depinde sa castigam alegerile din toamna. Dumneavoastra sunteti principalii vectori de imagine ai PD-L. In fiecare zi sa ne uitam pe calendarul electoral si sa ne indeplinim promisiunile. Cea mai buna politica e cea a rezolvarii problemelor oamenilor. Trebuie sa ramanem consecventi politicii noastre de a fi alaturi de oameni si nu de a ne considera stapanii lor. Nu in ultimul rand, e nevoie de o buna gestionare a banului public", li s-a adresat Emil Boc colegilor sai de partid.

Emil Boc a afirmat ca: "Majoritatea actuala din Parlament este aceeasi care l-a demis pe Traian Basescu. Poporul a ales ca Traian Basescu sa ramana presedinte. Inseamna ca acesti parlamentari nu mai au niciun fel de legitimitate in fata romanilor. Accidentul 322 nu-i reprezinta pe romani. Sunt toti impotriva noastra."

"Cei de la PSD si PN-L, care in Guvern si in Parlament sunt impreuna, iar in dezbaterile publice sunt adversari, au adus Romania in situatia in care se afla acum. Nu noi i-am numit ministri pe Cioroianu <>, Remes <> sau Chiariu. Acestia nu sunt ministri demni de un stat membru al Uniunii Europene. Acum suntem in situatia de a primi avertismente de la Comisia Europena, din cauza ca Romania nu a progresat in ultimul an si jumatate. Adica de cand Partidul Democrat a fost exclus de la guvernare. PD a avut ministri ca Vasile Blaga si Monica Macovei", a aratat liderul PD-L.