Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat luni seara, la Antena 3, ca Vasile Blaga si-a prezentat demisia din functia de presedinte al organizatiei Bucuresti. "Am demisia lui Blaga pe birou", a spus Emil Boc.

Desi rezultatul de la Bucuresti este peste media partidului, Blaga a ales sa duca pana la capat gestul pe care l-a promis, a adaugat presedintele democrat-liberalilor. Demisia acestuia va fi discutata zilele urmatoare, insa pana atunci Blaga va asigura conducerea interimara a organizatiei de Bucuresti.

Blaga afirmase ca va demisiona de la PD-L Bucuresti in cazul in care nu va castiga Primaria Capitalei.

Noua filiale ale PD-L au fost dizolvate si reorganizate

Conducerile a noua filiale ale Partidului Democrat Liberal care au inregistrat performante slabe la alegerile locale vor fi dizolvate, a anuntat luni, presedintele PD-L, Emil Boc.

El a aratat ca filialele care vor fi sanctionate nu au reusit sa castige o functie de primar al municipiului resedinta de judet sau cea de presedinte al Consiliului Judetean ori au obtinut cu 5% mai putin de media PD-L pe tara, de 29%.

Aceste organizatii sunt: Bacau, Teleorman, Constanta, Galati, Satu Mare, Salaj, Gorj, Vrancea, Vaslui.

Elena Udrea preia interimatul organizatiei PD-L Constanta si o exclude din partid pe fina lui Basescu

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea a preluat, luni, interimatul presedintiei organizatiei judetene PD-L Constanta, dupa ce conducerea filialei a fost dizolvata.

Prima decizie pe care Elena Udrea a anuntat-o la intrunirea Birou Permanent Judetean a fost excluderea din partid a lui Narciz Amza -fina presedintelui Traian Basescu - care fusese aleasa pe listele de consilieri locali. Elena Udrea a mai anuntat si excluderea din partid a consilierului local Madalina Popa.