Sorin Oprescu a tinut sa le multumeasca celor care l-au votat imediat dupa ce exit-poll-urile dupa iesirea de la urne au indicat victoria sa in alegerile din Capitala. Sorin Oprescu a declarat ca este primul primar independent al Capitalei din istoria recenta, iar 15 iunie va ramane in istoria ca una dintre cele mai frumoase zile ale democratiei.

"Inainte de orice fel de discurs doresc sa le multumesc bucurestenilor. Aceasta zi de Rusalii, duminica 15 iunie, va ramane in istoria Bucurestiului si in nistoria Romaniei ca una dintre cele mai frumoase zile ale democratiei. Sunt primul primar independent din istoria recenta a Capitalei noastre".

"Nu eu am fost cel care a facut istoria, votul vostru a scris astazi istoria. Votul dumneavoastra a fost mai puternic decat interesele lor. S-a terminat cu bordurile", a mai adaugat Sorin Oprescu.

"Ceea ce am trait eu in aceste ultime saptamani nu a fost o telenovela. Cei care vor repeta mereu ca sunt produsul unei telenonovele ma jignesc. Am rezistat la nenumarate tentatii, am primit numai lovituri, dar am rezistat numai cu ajutorul sdumneavosatra, pentru ca stiam ca astazi 15 iunie am o intalnire cu dumneavoastra, de la care nu pot sa lipsesc", a mai spus noul primar al Capitalei.

"Cand puterea ni se urca la cap, cetatenii o iau inapoi", a continuat proaspatul ales in functia de primar. "Sunt in seara aceasta fericit pentru ca voi m-ati facut fericit. Votul dumneavoastra a fost mai puternic decat interesele lor. De maine, la munca, ca avem treaba. Promit ca nu o sa va dezamagesc", a adaugat el.

"N-am de reprosat nimic PSD-ului pentru ca nu m-a desemnat candidat. Tot ce a fost rau a fost din cauza mea, tot ce a fost bun a fost datorita bucurestenilor", a mai dezvaluit candidatul independent, pentru Antena 3. Rugat sa ii transmita un mesaj lui Traian Basescu, Sorin Oprescu a declarat ca "Presedintelui ii urez numai bine".