Candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, i-a indemnat, astazi, pe bucuresteni sa mearga duminica la vot pentru a alege schimbarea: "Incepand de duminica 15 iunie, bucurestenii vor avea un primar independent. Duminica decideti pentru voi, pentru familiile voastre, pentru orasul vostru. Va cer sa credeti in puterea mea de a schimba Bucurestiul. Votul vostru este mai puternic decat interesele lor."

"Suntem la trei zile distanta de votul care va decide intre un primar independent si unul supus intereselor de partid. Suntem la 3 zile de votul intre schimarea in bine a Bucurestiului si persistarea lui in haosul in care ne-a aruncat partidul lui Videanu si Blaga. De trei mandate promit acelasi lucru doar ca ii mint in feluri diferite

propaganda scumpa cu care ne agreseaza de fiecare data spune multe dar ascunde si multe lucruri", a afirmat Sorin Oprescu, care a lansat un nou atac la adresa PD-L si a celor care au condus destinele Capitalei in ultimii ani.

  • Oprescu inventariaza "dezastrul PD-L"

"Monopoluri in asfaltari, mafii imobiliare, au distrus micii comercianti de cartier, au distrus parcuri si au adus betoane, au lasat speculantii in piete si i-au oprit pe producatori la marginea Bucurestiului, au asfaltat si pus borduri doar in centrul Bucurestiului, pe unde trec ei cu masinile lor negre cu geamuri fumurii", asa a caracterizat Sorin Oprescu mandatul democrat si ulterior democrat-liberal din fruntea Primariei Capitalei.

Sorin Oprescu a afirmat ca PD-L este "partidul primarilor", dar, in opinia sa, nu va fi niciodata si al cetatenilor. "Tot timpul ne-au cerut cate ceva si niciodata nu ne-au confirmat sperantele. Continuitate in dezastru, asta doresc dansii."

"Acest partid care a adus un dezastru Capitalei Romaniei a ajuns la acel stadiu in care le promit bucurestenilor acelasi lucru de 3 mandate. Atat de mare a ajuns dispretul partidului lui Videanu si Blaga pentru Bucuresti incat nici macar sloganurile electorale nu s-au mai ostenit sa le faca doar pentru Bucuresti. Sloganul mincinos "Fapte, nu vorbe" a fost folosit in varii forme si in alte orase. In sectorul 3 am vazut afise gigantice in care Negoita spunea "Avem nevoie de Blaga". Partidul primarilor are nevoie de Blaga, bucurestenii au nevoie de Oprescu", a atacat candidatul independent.

"Din 2000 au trecut 3.000 de zile. Le-ati dat trei mii de sanse si le-au irosit. Ce mai vrea partidul domnilor Blaga si Videanu? Acest partid a pus cizma pe Bucuresti in 2000 si la fiecare moment cand a venit in fata dumneavoastra a dat tot timpul vina pe altcineva. De ce doresc continuitate?"

"O sa ii multumesc lui Dumnezeu daca bucurestenii nu vor mai fi inca odata orbiti de PD-L. Coruptia trebuie sa inceteze. Cunosc orase in care ziarele nu mai pot scrie liber despre primari. Primarii partidului lui Blaga si Videanu si-au implinit visele in multe orase din tara", a continuat candidatul independent.

  • Schimbarile majore ale lui Oprescu

Sorin Oprescu a anuntat si ce schimbari majore va face in calitate de primar al Capitalei. El a promis ca va schimba modul in care primarul trateaza institutia si in care Primaria trateaza cetatenii si va pune intotdeauna cetateanul in centrul schimbarilor pe care le va face in Bucuresti.