Dupa ce Bitman, Comaneci si Botezatu si-au aratat sustinerea pentru diversi politicieni candidati la locale, Cristi Minculescu, Ion Besoiu, Andrei Pavel si-au pus imaginea la bataie pentru candidadul PD-L la sectorul 5, Sebastian Bodu. Mai multi actori si cantareti le-au scris locuitorilor sectorului 5 o scrisoare prin care il ataca pe Marian Vanghelie si isi declara sustinerea pentru Sebastian Bodu.

"Sectorul 5 are nevoie de un suflu nou (...) Noi, toti semnatarii acestei scrisori, am decis sa iesim in fata si sa spunem deschis oamenilor din Sectorul 5: Primarul Marian Vanghelie si-a facut destul dovada incompetentei. 8 ani sunt de ajuns pentru orice persoana aleasa intr-o functie publica pentru a confirma", se arata in scrisoarea editata de artisti.

Actorul Ion Besoiu, coregraful Beatrice Rancea, tenismenul Andrei Pavel si artistii Cristi Minculescu, Marian Ionescu, Cornelia Catanga, Gabi Lunca si omul de afaceri Silviu Prigoana se numara printre semnatarii scrisorii si ii fac publicitate candidatului PD-L la sectorul 5, Sebastian Bodu.

"Ambitia noastra este insa aceea de a va spune clar ca noi avem incredere in Sebastian Bodu. O persoana tanara si cinstita, cu multa determinare si buna credinta", este mesajul pe care il transmit artistii.

Candidatul democrat-liberal pentru sectorul 5, Sebastian Bodu, s-a aratat "placut surprins" de demersul artistilor si spune ca pentru el "inseamna mult faptul ca este apreciat de oameni de calitate".

De altfel, nu este prima oara cand artistii si vedetele se implica in campania electorala. Cantaretul Florin Chilian si-a exprimat sustinerea pentru candidatul PIN, Cosmin Gusa, Dan Bitman l-a sustinut pe liberalul Ludovic Orban, creatorul de moda Catalin Botezatu a mers pe mana candidatului PC, Codrin Stefanescu, iar gimnasta Nadia Comaneci si-a exprimat sustinerea pentru candidatul PSD, Anghel Iordanescu.