Vasile Blaga a raspuns la acuzatiile lansate astazi de contracandidatul sau Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, care afirmase ca Blaga negociaza cu Miron Mitrea, iar PSD si PD-L si-ar fi impartit Bucurestiul: "Am vazut un candidat teatral, care incerca sa isi ascunda disperarea", a afirmat Vasile Blaga. "Oprescu cere voturile bucurestenilor in schimbul unei pretinse independente politice, cand Iliescu si intregul PSD sunt in jurul lui. A intrat in campanie prin frauda si minciuna, a falsificat semnaturi. Pe listele domnului Oprescu au semnat pana si bebelusii nascuti in luna aprilie la Spitalul Municipal."

"Pentru ca Iliescu nu mai poate aduce inca o data minerii la Bucuresti, il arunca in lupta pe calul troian Oprescu, o marioneta care sa puna mana pe Bucuresti", a atacat Vasile Blaga.

Vasile Blaga il acuza de minciuna pe Sorin Oprescu si ii cere sa aduca "orice dovada sau martor" ca s-ar fi intalnit cu Miron Mitrea. "Cele doua partide se afla intr-o confruntare decisiva pentru Bucuresti, deci nu avem ce negocia".

"Sirul de minciuni spuse de Sorin Oprescu nu se mai sfarseste. Baiatul din Primaverii ne spune ca s-a nascut si a crescut la periferie", a continuat Vasile Blaga.

"Minciuna face parte din viata domnului Oprescu", a conchis Vasile Blaga, care l-a indemnat pe contracandidatul sau "sa vina si cu altceva decat cu autostrazi zburatoare si baloane de sapun. Il avertizez pe domnul Oprescu ca oamenii vor vota pentru solutii realiste si pentru candidatul cel mai credibil nu pentru minciuna".