Marian Vanghelie a indemnat organizatia PSD Bucuresti sa nu voteze cu Oprescu, pe care l-a numit "demagog de serviciu", "independent de fatada" si l-a acuzat ca daca va ajunge primar "gasca de gulere albe din Bucuresti se va muta la el acasa". Decizia lui Vanghelie vine in contradictie cu decizia de marti a partidului.

"Sorinel Oprescu este un demagog de serviciu. Sint scirbit de populismul acesta ieftin din PSD, sa spunem acum cit de bun e Oprescu. Daca era bun, il alegeam candidat", a declarat Marian Vanghelie intr-o conferinta de presa.

Liderul PSD Bucuresti a declarat ca, personal, nu va vota nici cu Blaga, nici cu Oprescu si a indemnat organizatia pe care o conduce sa nu voteze cu Oprescu, in pofida deciziei de sustinere luata marti de conducerea partidului. El a precizat ca Mircea Geoana, nefiind implicat in administratia locala, nu stie ce se" intimpla linga independentul Sorin Oprescu, care sta linga o gasca de hoti".

"Blaga va conduce mafia lui Traian Basescu, in timp ce Oprescu va conduce cu Bobic in stinga si cu Popoviciu in dreapta si nu va avea niciun Consiliu general", a spus Vanghelie.

Totodata, Vanghelie l-a acuzat pe Oprescu ca este un "demagog ieftin, un asa-zis independent. Iar daca va ajunge primar, gasca de gulere albe din Bucuresti se va muta in casa la el".

Referindu-se la Cristian Diaconescu, liderul PSD Bucuresti a spus ca acesta a iesit pe locul trei "din cauza unora din PSD", pe care insa nu a vrut sa-i nominalizeze.