Liderul PD-L, Emil Boc, si cel al PSD, Mircea Geoana au cazut de acord marti seara in cadrul unei emisiuni la TVR ca alegerile parlamentare sa aiba loc in noiembrie 2008. Si asta in contextul in care cele doua partide se lauda cu performantele obtinute la alegerile locale."Daca astazi am fi avut alegeri parlamentare, PSD ar fi avut 35%", a declarat Geoana, in timp ce Emil Boc a subliniat ca PD-L a obtinut 14 consilii judetene iar PSD a pierdut 4 fata de alegerile din 2004.

Liderul PD-L, Emil Boc, l-a acuzat, din nou pe presedintele PSD, Mircea Geoana ca sustine guvernul Tariceanu II, sustinand ca daca "PSD ii sustine, maine dam jos guvernul Tariceanu".

"Tendinta de crestere a PSD nu se regaseste in fapte concrete, pt. ca a pierdut 4 consilii judete, PD-L a crescut de la 4 la 14 consilii judetene", a declarat Boc.

Intrebat daca isi reproseaza ca nu l-a nominalizat pe Oprescu, Geoana a evitat raspunsul direct, explicand ca PSD are oricum un scor bun in Bucuresti.

Emil Boc nu a ratat ocazia de a sublinia inca o data "fratia de cruce dintre PNL si PSD", referindu-se la sustinerea pe care PSD a anuntat-o pentru candidatul liberal, Andrei Chiliman la primaria sector 1.

Emisiunea de la postul public de televiziune a fost moderata de Mihai Radulescu.