Noi incidente astazi la Stefanesti. Situatia este din nou tensionata in comuna ilfoveana, dupa ce simpatizantii PSD si cei ai PNG s-au imbrancit din nou astazi la pranz, fiind la un pas de incaierare. Pentru a calma spiritele a fost nevoie de intreventia jandarmilor, insa situatia este in continuare tensionata, anunta Realitatea Tv.

Primele rezultate partiale oficiale il dau castigator la Primaria din Stefanesti pe candidatul PSD, ceea ce a stranit furia simpatizantilor PNG, care il sustineau pe fostul primar. Spiritele s-au incins, iar oamenii au inceput sa se acuze reciproc ca au primit mita electorala.

De altfel, PNG a contestat rezultatul votului de la Stefanesti si a cerut organizarea unui nou scrutin.

Incidente similare au avut loc si ieri la Stefanesti, sute de persoane imbulzindu-se la cele doua sectii de votare din comuna. Pe tot parcursul zilei de ieri, situatia a fost tensionata la Stefanesti, fiind nevoie ca jandarmii sa intervina de mai multe ori.

Ministrul de Interne, Cristian David, a cerut demararea a doua anchete la Stefanesti. Una dintre acestea este ancheta penala si urmeaza sa stabileasca daca s-a dat mita electorala la Stefanesti, existand suspiciuni ca oamenii care s-au imbulzit ieri la vot si s-au incaierat cu simpatizantii partidelor adverse ar fi fost platiti pentru a alege un anumit partid sau candidat.