Taranistii si-au lansat, miercuri, la Palatul Parlamentului, candidatii pentru alegerile locale. Pe acordurile cunoscutei melodii “I will survive”, cei 1000 de membri si simpatizanti PNTCD au dansat si au cantat uitand pana si de propriii candidatii. Pe de alta parte, organizatorii nu s-au putut bucura prea mult de show-ul facut de Horia Brenciu pentru ca artistul a refuzat sa urce pe scena pana cand nu i s-a majorat onorariul cu 20%.

Lansarea candidatilor PNTCD a inceput cu o ora intarziere din cauza problemelor pe care organizatorii le-au avut cu Horia Brenciu si formatia sa. Taranistii au fost nevoiti sa majoreze contractul lui Brenciu cu 20% pentru ca acesta sa-si sustina spectacolul, transmite agentia NewsIn.

Liderii PNTCD Marian Milut, Gheorghe Ciuhandu si Aurelian Pavelescu au rasuflat usurati dupa ce Horia Brenciu si formatia sa au urcat pe scena si au facut atmosfera, ridicand sala in picioare. Cei 1000 de delegati veniti din toata tara au cantat cu patos si speranta melodia “I will survive”('Voi supravietui”).

Printre candidatii PNTCD se numara Gheorghe Ciuhandu, pentru primaria Timisoara, sustinut si de PNL, Aurelian Pavelescu, care a fost refuzat de PNG-ul lui Becali si a trebuit sa se resemneze doar cu PNTCD-ul. La primaria Cluj candideaza fostul presedinte al Fondului Proprietatii de Stat, Radu Sarbu