Primarul Capitalei Adriean Videanu a scris negru pe alb, intr-o emisiune transmisa in direct de postul de televiziune Antena 2, ca "PD-L, prin V.Blaga, v-a castiga PMB!". Potrivit Mediafax, pesedistul Miron Mitrea a intervenit amuzat, dar nu pentru a semnala greseala gramaticala, ci pentru a atrage atentia asupra altei probleme - hartia lui Videanu nu preciza si anul in care PD-L va castiga fotoliul de primar general.

Invitat la o emisiune la Antena 2, primarul Adrian Videanu a incearcat insistent sa ii convinga atat pe moderatoarea emisiunii, cat si pe invitati ca PDL va castiga cu siguranta alegerile pentru Primaria Generala.

"Partidul Democrat-Liberal, scrieti, nu pierde Primaria Capitalei si eu semnez aici, langa dumneavoastra", a spus hotarat primarul Capitalei. Apoi, grabit, el a luat o hartie si a scris "PD-L, prin V.Blaga, v-a castiga PMB".

Cu toate ca mesajul a fost aratat cu insistenta inspre camera de filmat, niciuna dintre persoanele prezente in platoul emisiunii nu a sesizat greseala gramaticala, scrie Mediafax.

Doar pesedistul Miron Mitrea a intervenit amuzat, dar nu pentru a semnala greseala gramaticala, ci pentru a atrage atentia asupra altei probleme - hartia lui Videanu nu preciza si anul in care PD-L va castiga fotoliul de primar general.