Senatorul PNL, Puiu Hasotti sustine ca interventia fortelor de ordine impotriva militantilor anti-NATO din zona Timpuri Noi a fost prea blinda si ca discutia ar trebui sa se poarte in jurul intrebarii de ce nu s-a intervenit mai agresiv. "Mai bine facem o nedreptate decit sa ingaduim o dezordine", a declarat senatorul liberal, citat de NewsIn.

In opinia vicepresedintelui PNL, summitul NATO este cel mai important eveniment din istoria Romaniei, iar ceea ce s-a intimplat la Timpuri Noi este o situatie speciala.

"Discutia este de ce nu s-a intervenit mai agresiv, pentru ca ar fi mai bine sa facem o nedreptate, decit sa ingaduim o dezordine".

"In interiorul acestei institutii private s-a incercat intilnirea mai multor cetateni din Europa, iar interventia fortelor de ordine a fost la solicitarea proprietarului, care intre timp a fost agresat", a declarat senatorul, citat de NewsIn.

Puiu Hasotti se declara impotriva solitarii PSD ca ministrul internelor, Cristian David, sa-si ceara scuze militantilor anti-NATO. "PSD sa-si ceara scuze pentru mineriadele care au tras Romania cu 20 de ani in urma si apoi sa indrazneasca sa vina cu astfel de solicitari care nu au nicio legatura cu realitatea", a declarat Hasotti.

Politia a intervenit, miercuri, in forta impotriva citorva zeci de militanti anti-NATO care au inchiriat o hala de la fabrica Timpuri Noi, in care s-au gasit mai multe bannere si inscriptii contra Aliantei.