Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, acuza ca pe plicul scrisorii primite de la Traian Basescu pe tema uninominalului era identificat drept "presedintele UDMR".

"Asemenea tuturor presedintilor partidelor parlamentare, am primit, si eu, marti, 29 ianuarie a.c., o scrisoare din partea domnului Traian Basescu. Eterna lui obsesie, cu votul uninominal, dupa care, chipurile, se topesc romanii de placere", se arata intr-un comunicat remis NewsIn.

Vadim spune insa ca cei care au trimis scrisoarea l-au confundat cu presedintele UDMR si da vina pe faptul ca Basescu nu mai are consilieri. "Plicul in care se afla aceasta contine o gafa incredibila: ,,Domnului Corneliu Vadim Tudor, Presedintele UDMR” . A scrie asa ceva pe un plic cu antetul ,,Romania. Presedintele Romaniei”, care are si stema tarii, precum si stampila ,,Romania. Administratia Prezidentiala. Cancelaria Presedintelui” – iata ceva fara precedent", se arata in comunicatul PRM.

"Ori avem de-a face cu o greseala inadmisibila a Palatului Cotroceni, datorata faptului ca Traian Basescu nu mai are echipa de consilieri si acolo totul e vraiste, ori cineva a facut o gluma proasta, evident, cu acordul lui Traian Basescu", conchide Vadim Tudor.

"Ce-ar zice dl. Traian Basescu daca as folosi, si eu, plicul, antetul si stampila Senatului Romaniei pentru a-i trimite un mesaj la circiuma ,,Golden Blitz”?", ii ironizeaza pe presedinte liderul PRM.