Fostul prefect al judetului Teleorman Tudor Nitulescu a afirmat marti ca nu l-ar vota niciodata pe Liviu Dragnea in nicio functie publica si a declarat ca perceptia ca acesta ar fi un Dumnezeu in judetul Teleorman este "un pic exagerata", "este un om, unul ca toti oamenii", relateaza Agerpres. Despre posibilele abuzuri care ar fi fost facute cu privire la transferarea insulei Belina catre Tel Drum, Teodor Nitulescu a precizat ca "maine, poimaine, Guvernul s-ar putea sa ia varful Omu".

Teodor NitulescuFoto: Agerpres

Intrebat de jurnalisti, la iesirea din DNA, daca mai este indicat ca Liviu Dragnea sa ramana la sefia Camerei Deputatilor, Teodor Nitulescu a raspuns: "Eu nu l-as vota niciodata pe Liviu Dragnea in nicio functie publica".

Referitor la perceptia pe care mai muti colaboratori ai lui Liviu Dragnea o au ca acesta este un "Dumnezeu" in judetul Teleorman, Nitulescu a spus ca este aceasta este "un pic exagerata".

"Eu nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea, deoarece incepand cu anul 2001 pana in 2005 i-am fost sef si nu putea sa fie Dumnezeu cata vreme eram seful organizatiei PSD Teleorman si prefectul judetului. (...) Cred ca este un pic exagerata chestiunea. Dragnea este totusi un om, nu poate sa fie Dumnezeu. Este unul ca toti oamenii, ca noi toti", a precizat Nitulescu.

Despre prezenta sa la DNA, Nitulescu a explicat ca a fost citat ca martor, avand in vedere ca a fost prefect in doua mandate.

"Sunt in calitate de martor aici, deci nu am venit din proprie initiativa. Sunt citat de catre Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Tel Drum avand in vedere calitatea mea de prefect in doua mandate, participant si om care cunoaste niste interactiuni privitoare la relatia mea cu domnul Dragnea. Asta explic Parchetului. (...) Nu fac altceva decat relatez in timp relatii care s-au desfasurat in cadrul judetului Teleorman in ceea ce priveste activitatea Consiliului Judetean, a Prefecturii si interferentele pe care le-am avut cu Liviu Nicolae Dragnea si cu firma Tel Drum", a declarat Teodor Nitulescu.

Intrebat daca ar fi rezistat pe piata societatea Tel Drum daca nu exista influenta lui Liviu Dragnea, Nitulescu a raspuns: "Cred ca nu".

El a mai spus ca "de mai multe ori" Liviu Dragnea i-ar fi cerut ajutorul cu privire la firma Tel Drum.

Despre posibilele abuzuri care ar fi fost facute cu privire la transferarea insulei Belina catre Tel Drum, Teodor Nitulescu a precizat ca "maine, poimaine, Guvernul s-ar putea sa ia varful Omu".

"Un furt cu hotarare de Guvern. Despre ce discutam? Maine, poimaine s-ar putea ca Guvenul sa ia varful Omu si sa-l dea firmei Tel Drum. (...)Nu pescuitul era important acolo, ci materialul pentru activitate", a spus fostul prefect al judetului Teleorman.