Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, la Parlament, ca vrea ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, sa ii dea macar un exemplu de tara in care cineva ocupa o piata luni de zile, in caz contrar insemnand ca ei nu si-au facut datoria. El a mai spus ca va cere demisia sefului Jandarmeriei, relateaza News.ro.

Catalin RadulescuFoto: Agerpres

Radulescu le-a declarat jurnalistilor ca vede "foarte urat" scandalul din PSD.

Intrebat cine a gresit, Firea sau Tudose, el a raspuns: "In momentul in care intr-o tara democratica autoritatea de stat nu mai poate sa fie exercitata, asta inseamna ca in tara asta e anarhie. In nicio tara din Europa... Poate ca primul-ministru o sa-mi dea si mie un exemplu, sunt foarte curios sa vad in ce tara din Europa, in afara de mitinguri autorizate, cineva isi permite sa ocupe zile, luni, ani la rand un loc public. Daca nu mi se da un singur exemplu, inseamna ca primul-ministru si doamna ministru de Interne nu si-au facut datoria si trebuie sa vedem ce se intampla".

El a mai spus ca va cere demisia sefului Jandarmeriei.

"Un golan, un om care bate un batran, vorbea foarte amical cu oamenii din Jandarmerie. Nu am inteles ce prietenie e intre cei din Jandarmerie si acest golan", a adaugat deputatul PSD.

Intrebat daca sunt probleme grave in PSD, Catalin Radulescu a raspuns: "Eu urasc aceste manifestari. Problema e ca aceste lucruri care trebuiau discutate in partid ies public si nu sunt normale, nu trebuie discutate decat in cadrul partidului. Daca in partid se hotaraste intr-un anumit fel, trebuie sa te supui. Nu-ti convine, indiferent ca esti premier, iti dai demisia si pleci, daca nu vrei sa faci cum hotaraste partidul. Aici nu e pe concurs".

Chestionat daca este de parere ca ar trebui sa demisioneze premierul, deputatul PSD a replicat: "Nu cred ca ar trebui sa demisioneze. Eu cred ca greseste in mod flagrant in ultima perioada de timp. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca aceste declaratii nefericite pe care le fac ei certandu-se unii cu altii afecteaza foarte mult imaginea PSD. Eu imi amintesc ca, atunci cand am afectat imaginea partidului, am fost suspendat. Ei, ar trebui sa-i suspendam pe mai multi atunci. De data asta cred ca Gabi Firea a avut dreptate. Nu cred ca e apanajul vreunui ministru sau a primului-ministru ca sa hotarasca daca se face sau nu se face".