Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca "nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere", dupa ce Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a anuntat in urma cu o zi ca PSD a stabilit organizarea unui miting de protest impotriva "statului paralel si ilegitim si a abuzurilor", week-end-ul viitor.

Liviu Dragnea si TariceanuFoto: Agerpres

"Nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere", a raspuns Tariceanu, intrebat de ziaristi cum comenteaza aceasta initiativa de organizare a unui miting impotriva "statului paralel".

Seful ALDE a precizat ca a remarcat "o anumita tendinta de a muta lupta politica din parlament, care e forumul democratic, in strada" si a adaugat ca acest subiect va fi discutat in cadrul unei sedinte a coalitiei de guvernare.

"O sa avem o sedinta de coalitie si probabil ca voi afla mai multe si atunci voi putea sa fac si mai multe comentarii", a mai spus acesta.

"Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, a incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, a celor care (...) incalca Constitutia. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania. Cu acest mesaj au venit presedintii din judete", a declarat duminica Stefanescu, citat de Agerpres.