Europarlamentarul Catalin Ivan s-a dus luni la sediul central al PSD pentru a aduce documente ca este membru de partid, dupa ce PSD Iasi a zis ca acesta nu mai face parte din organizatia judeteana si ca a fost exclus de multa vreme. Europarlamentarul a anuntat, cu aceasta ocazie, ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Il voi da in judecata pe Liviu Dragnea pentru ca a facut de nenumarate ori declaratia ca nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus. Am fost dat afara din comisiile din Parlamentul European, din delegatia PSD, nu am putut sa candidez pe nicio functie pentru ca statutul meu era incert, iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu sa ramana incert¬, a afirmat europarlamentarul Catain Ivan, luni dimineata, in fata sediului central al PSD.

Europarlamentarul a spus la sediul central al PSD ca este foarte periculos ca liderul partidului, cel care doreste sa fie premier, sa arunce minciuni fara dovada, fara proba, iar altii sa le rostogoleasca.

"Cei ce protesteaza au dreptul la protest daca ceva nu le convine", a spus Catalin Ivan in fata sediului PSD, nemultumit ca pentru Liviu Dragnea daca spui ce nu iti convine in PSD te face apartidic.

"Dupa aproape 15 ani de politica doar in PSD cred ca am castigat acest drept de a spune si ce nu merge bine in partid", a spus Catalin Ivan.