Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea "Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti". Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

HotNews.roFoto: Hotnews

Seful statului a postat miercuri dupa-amiaza pe pagina sa de Facebook o fotografie din timpul calatoriei cu trenul, insotita de explicatia "In drum spre Ploiesti, pentru a discuta despre viitorul smart al oraselor din Romania".

In fotografia postata pe Facebook, seful statului apare alaturi de consilierii prezidentiali Laurentiu Stefan si Cosmin Marinescu si de alti angajati ai Administratiei Prezidentiale.

La sosirea in gara din Ploiesti, Klaus Iohannis a spus ca ruta Ploiești-București funcționează bine, dar că este nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili și că i-ar fi imposibil să meargă cu trenul de la București pana la Sibiu. El a adaugat ca a circulat la clasa I si si-a cumparat bilet.

Asfaltare in Ploiesti (sursa: Ziarul Incomod):