Europarlamentarul Catalin Ivan cere din nou demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pe numele caruia DNA a deschis luni un nou dosar, apreciind ca "orice alta varianta va avea costuri uriase pentru Romania si pentru PSD".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Se pare ca Liviu Dragnea nu este 'hartuit' doar de sistem. Aveti mai jos comunicatul OLAF (Biroul European Anti-Frauda), practic cei care investigheaza faptele de coruptie la nivel european. Se pare ca si institutiile europene au descoperit fapte de coruptie in utilizarea banilor europeni", a scris acesta, pe contul lui de Facebook.

Catalin Ivan ironizeaza ca "fie Liviu Dragnea este un politican corupt care foloseste partidul si institutiile statului pentru a scapa de puscarie, fie Soros, multinationalele, sindicatele, ambasadele si multe alte entitati obscure si-au dat mana ca sa-l impiedice sa faca bine acestei tari".

"Deci, revin, singura solutie onorabila este ca acesta sa demisioneze. Orice alta varianta va avea costuri uriase pentru Romania si pentru PSD", a apreciat el.