Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook, duminica, in ziua congresului tineretului social-democrat, ca "Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD", adaugand ca "Azi se vorbeste de 'Pirati' cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii 'Cartelului'! Nu chiar ce ne gandeam atunci."

Victor PontaFoto: Agerpres

Gabriel Petrea, unic candidat la sefia TSD, a fost reales duminica in functie cu unanimitate de voturi.

Postarea integrala a lui Victor Ponta:

Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la 'Primavara Social Democrata' melodia noastra a fost 'Exercitiu' a lui Valeriu Sterian. ( pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe PD la PSD!

Azi se vorbeste de 'Pirati' cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii 'Cartelului'! Nu chiar ce ne gandeam atunci.

Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman - deocamdata?