Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat (TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

'Am sa va rog pe toti sa incercati nu sa ne faceti pe noi sau sa faceti pe altcineva mandri de voi. Sa faceti de asa natura incat sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele, sa fiti voi mandri de ce realizati. Iar prin ceea ce alegeti azi, alesii dvs. sa nu fie vocile noastre in dumneavoastra, ci vocile dumneavoastra in randul nostru, acea echipa care sa aduca plusvaloare atat partidului, echipei de conducere a partidului, cat si echipei guvernamentale', a declarat Mihai Tudose, in deschiderea congresului TSD.

La congres participa aproape 2.500 de tineri social-democrati din tara, invitati ai organizatiilor de tineret din Uniunea Europeana, precum si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Deputatul Gabriel Petrea, ministru al Consultarii Publice si Dialogului Social, este singurul candidat pentru presedintia TSD.