Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan l-a atacat pe premierul Mihai Tudose, pe care il acuza de "discurs ceausist, nationalist, anti-economic si anti-european" si se intreaba, intr-o postare pe Facebook, daca acesta "santajeaza unele companii private". De asemenea, liderul deputatilor liberali se intreaba daca toate companiile de stat isi platesc la timp obligatiile la buget.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Santajeaza oare premierul Mihai Tudose unele companii private? Sa spuna care sunt companiile cu probleme pentru care arunca in haos toti agentii economici corecti din economia romaneasca. Urmareste oare premierul ceva necurat prin repetatele "avertismente" publice pe care le transmite? Toate companiile cu capital integral sau majoritar de stat isi platesc la timp obligatiile la buget si obligatiile fata de furnizori? Cine isi asuma raspunderea pentru capusarea acestora cu rude si clienti politici, pentru stoarcerea de bani pe care guvernul a declansat-o in goana furibunda dupa fiecare leu din economie?" scrie Turcan.

Turcan se intreaba in continuare daca "incurajeaza oare aceasta retorica nationalista si retrograda a premierului, a PSD-ALDE, atragerea de investitori straini".

"Premierul Tudose distruge grav credibilitatea Romaniei. Pentru neputinta si nepriceperea propriului sau Guvern si-a gasit un DUSMAN: multinationalele! Premierul are un discurs ceausist, nationalist, anti-economic si anti-european. La ultima remaniere guvernamentala a demonstrat clar ca este un simplu executant al ordinelor Dragnea-Valcov! Prin astfel de 'executari' face insa foarte mult rau Romaniei. Pana va citi aceste intrebari, sa fiti siguri ca euro a sarit de 4,63 lei!" mai spune Turcan.