Victor Ponta a declarat ca afirmatiile lui Liviu Dragnea despre lupta sa cu sistemul sunt doar niste mizerii, caci seful PSD insusi a avut grija sa discute cu oameni la Laura Kovesi si Florian Coldea la cafele, la tenis si la parlitul porcului, potrivitB1.ro.

"Intai a spus ca n-a vazut-o pe Kovesi niciodata, apoi a spus ca s-au vazut la intalniri oficiale, la vila K2 - desi nu stiu cat de oficiale sunt intalnirile de acolo. Daca tine mortis, ii aduc aminte si de intalnirile neoficiale. Eu n-am raspuns atacului decat pentru a arata ca asta cu 'Dragnea care lupta contra sistemului' e doar o minciuna, la fel ca programul de guvernare, care cica e lapte si miere", a declarat Ponta la B1 TV.

"Mizeriile astea cu 'sistemul' vin de la omul care s-a intalnit cu Kovesi si Coldea, la tenis, la cafea, la parlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac placere domnului Dragnea. Nu inteleg de ce minte in public! Are un reflex de a minti. Daca-l intrebati 'te cheama Dragnea?', el o sa raspunda 'nu' si daca ii aratati buletinul, el spune 'da, dar stati ca ma cheama Dragnea, dar...'", a mai spus fostul premier, pentru B1 TV.