Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, "il saboteaza" pe premierul Mihai Tudose si nu ar mai trebui sa il asculte pe liderul PSD Liviu Dragnea. Ponta a afirmat ca "o sa avem bani mai putini la buget si insemana ca toate povestile alea cu salariile, cu pensiile se dovedesc inca o pacaleala."

Victor PontaFoto: Agerpres

"(Ionut Misa) Ar trebui sa nu-l mai asculte pe Dragnea, pentru ca am impresia ca e o chestie prin care il saboteaza pe Tudose, altfel nu-mi explic declaratiile astea aberante, sincer. Eu il stiu pe Misa, a lucrat si in Guvernul meu, la un nivel mai jos, e adevarat, e un tehnician, dar chestia asta probabil ca il pune Dragnea sa anunte ca sa-l faca pe Tudose de ras. E o nebunie, nu ai voie sa te joci asa cu taxe si impozite si instabilitatea asta care se creeaza ne afecteaza pe toti, o sa avem bani mai putini la buget si insemana ca toate povestile alea cu salariile, cu pensiile se dovedesc inca o pacaleala" a declarat Ponta marti, la Parlament.

"Eu incep sa cred ca e tot un fel de batalie interna in care ministrul il pune de la partid sa spuna ceva, ca primul-ministru sa dea explicatii si ati vazut ca Tudose o tot da din colt in colt, dar deja situasia asta devine absolut ridicola" a mai spus Ponta.