Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a declarat, marti, inaintea votului deputatilor, care au respins cererea DNA de avizare a urmaririi penale a Rovanei Plumb, ca "Viata de ministru nu e o viata usoara, responsabilitatile sunt uriase. Inseamna nu numai enorm de multa munca fizica, inseamna un stres permanent. Daca la toate astea se adauga niste stresuri de luni de zile legate de chestiuni pentru care tu nu esti vinovat, dar se fac atatea afirmatii publice, te simti vânat, oricat ai fi de super-om", potrivit News.ro.

Doina PanaFoto: Facebook-Doina Pana

Doina Pana a mai spus ca nu intelege de ce Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au trebuit sa plece din Guvern si si-a anuntat intentia de a vota impotriva solicitarii procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul lui Plumb.

"Doamna Shhaideh, din ianuarie, e hartuita in permanenta. Viata de ministru nu e o viata usoara, responsabilitatile sunt uriase. Inseamna nu numai enorm de multa munca fizica, inseamna un stres permanent. Daca la toate astea se adauga niste stresuri de luni de zile legate de chestiuni pentru care tu nu esti vinovat, dar se fac atatea afirmatii publice, te simti vanat, oricat ai fi de super-om, si pe doamna Shhaideh o consider un fel de super-om, avand in vedere toata activitatea ei de cand o cunosc. Cu toate astea, la un moment dat cedezi", a afirmat Doina Pana.

Doina Pana a negat faptul ca in sedinta CExN premierul Tudose ar fi spus ca isi da demisia daca ministrii Shhaideh si Plumb nu pleaca.