Fostul premier Victor Ponta crede ca Mihai Tudose a "castigat repriza intai" in lupta cu seful PSD, Liviu Dragnea, dar "a capitulat neconditionat in repriza a doua", intr-un meci din care au "pierdut toti pana la urma".

Acesta noteaza ironic ca, "dupa 'tinerii' lui Basescu a venit si randul 'tinerilor' lui Dragnea", considerand ca prin aducerea in guvern a lui Paul Stanescu si a lui Felix Stroe "e clar ca se poate mai rau decat cu Shaideh si Cuc".

"Il vedeti pe 'europeanul' Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe 'tanarul si elegantul' Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti - zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?", s-a intrebat Ponta, pe contul lui de Facebook.

O vorba buna primeste Marius Nica, care, in opinia lui Ponta, trebuia pus ministru al Fondurilor Europene din ianuarie 2017.

In opinia sa, lupta interna care a avut loc in PSD nu a fost decat un "circ din care a pierdut absolut toata lumea - dar au castigat 'tinerii europeni profesionisti' Stanescu si Stroe".