Victor Ponta, fost premier din partea PSD, spune ca sedinta conducerii partidului de joi noapte a aratat ca nimeni nu se poate baza pe ajutorul lui Liviu Dragnea, pentru ca “se salveaza intotdeauna doar pe el. Ponta a adaugat ca liderii PSD "s-au comportat iar halucinant” si ca “sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului”.

Victor PontaFoto: Agerpres

Ce scrie Ponta pe Facebook:

"Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare - avem circ pe reprize :

Repriza 1 - Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an - ce iresponsabilitate!!!).

Repriza 2 - daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta - o sa vedem maine

Concluzie 1 - inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora - “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!

Concluzie 2 - membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului - dupa acel vit sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect - nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada !

Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Deagnea) ! Mare pacat!"