Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat si sa nu dezvaluie motivul demisiei.

Ovidiu SitterliFoto: cdep.ro

"Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat", a precizat pentru Agerpres Ovidiu Sitterli.

Sitterli este la primul mandat de parlamentar. Inainte sa fie ales ca deputat, Ovidiu Sitterli a fost prefect al judetului Sibiu.

UPDATE: Sitterli, acuzat de fostii colegi de "tradare"

PSD Sibiu confirma demisia deputatului Ovidiu Sitterli din partid si il acuza pe acesta de "tradare", printr-un comunicat transmis marti si citat de Agerpres.

"Prin gestul lui de tradare, consideram ca domnul Sitterli datoreaza scuze sibienilor, pentru ca nu a fost capabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor electoratului care i-a acordat votul de incredere", se arata in comunicat.

PSD Sibiu considera ca Sitterli "datoreaza mult partidului".

"Domnul Sitterli datoreaza mult acestui Partid. A fost prefect, numit de guvernul Romaniei USL, a fost candidat PSD pentru Primaria Municipiului Sibiu, unde a dezamagit prin faptul ca nu a castigat Primaria. Mai mult decat atat, rezultatul obtinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Desi a fost creditat cu functia de Presedinte Interimar al Organizatiei Judetene PSD Sibiu, a fost din nou depasit de situatie, dandu-si demisia. Nici in functia de parlamentar nu a avut rezultate, remarcandu-se printr-o singura propunere legislativa, si aceea recenta, initiativa care nu a avut drept scop bunastarea romanilor si nici nu a avut legatura cu Programul de Guvernare al PSD. Am incercat sa purtam discutii cu domnul deputat pentru a-l determina sa-si faca datoria fata de cetatenii Romaniei, dar acesta a refuzat orice dialog. In loc sa munceasca in interesul romanilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai usoara: demisia", se mai sustine in comunicatul PSD Sibiu.