Fostul prim-ministru Victor Ponta a reactionat, luni seara, dupa declaratiile facute de premier la Antena 3 despre remaniere si despre relatia cu Liviu Dragnea, Ponta spunand ca, daca are curaj acum, Mihai Tudose poate salva PSD, potrivit News.ro.

"Eu tot spun de peste un an - Dragnea doar foloseste PSD pentru interesele lui - nu il intereseaza nimic altceva! Dupa el potopul! Daca Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD si guvernarea! Ce nu a reusit (din pacate) Sorin Grindeanu! Sa speram ca intelege si el ceea ce toti stim - cat timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare buna, nici viitor pentru PSD si pentru Romania!", a scris Ponta pe Facebook.

Mesajul a fost postat la scurt timp dupa declaratiile facute de premier la Antena 3 despre remanierea pe care o pregateste, dar si despre relatia cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Tudose a anuntat ca o remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale, dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului. El a spus ca vor fi "niste decizii dure, dar necesare".

Despre relatia cu Liviu Dragnea, premierul a spus ca aceasta nu este intr-un moment fericit, iar lucrurile vor fi lamurite marti.