Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca si-a luat "in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS" (sic), astfel ca, spune el, compania Teldrum ar putea returna lacul Belina catre Guvern.

Victor PontaFoto: Agerpres

Postarea lui Ponta:

"Acum Dosarul “Belina” este la Parlament si lucrurile sunt definitv lamurite - NU EXISTA DENUNTURI IN DOSAR - si eu si Cazanciuc si ceilalti am fost chemati si audiati in calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotarari de guvern.

Dragnea a mintit din nou - no news!

O intrebare de bun simt pentru toti cei care anul trecut au votat ca si mine pentru PSD - la ce a folosit acea minciuna ordinara propagata de Liviu Dragnea si oamenii lui din presa conform careia as fi facut eu denunt?!? In niciun caz PSD!

In stilul clasic “Pablo Escobar” Liviu Dragnea nu s-a obosit sa spuna daca a luat pentru el si Teldrum respectivul Lac - ci doar sa afle daca au fost denuntatori sau spioni! Hai mai Liviu - Lacul Belina l-a luat Soros ca sa creasca ROBOR-ul in el / tu doar pescuiai acolo!

Ps - cred ca acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum catre Guvern / Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS - deci poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina."